Εγγυημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Η ιστορία μας

  Η Askianakis Auto έχει δυναμική παρουσία στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων από το 1986. Τότε, ξεκίνησε σαν μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, όταν ακόμα, υπήρχαν ελάχιστες “μάντρες” αυτοκινήτων, διάσπαρτα στην Αθήνα. Λόγω του ισχυρού τεχνικού backround και των διάφανων και άμεσων διαδικασιών, τόσο κατά την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου τοις μετρητοίς, όσο και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, η Askianakis Auto ξεκίνησε να ξεχωρίζει από νωρίς.

  Καθώς τα χρόνια πέρναγαν, η εκτίμηση του κόσμου ως προς την προσπάθεια μας, γινόταν όλο και πιο αντιληπτή, με όλο και περισσότερο κόσμο να μας εμπιστεύεται για το νέο τους αυτοκίνητο, γεγονός που αποτέλεσε τον νούμερο 1 λόγο, όχι απλά να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε, αλλά να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να αναπτυσσόμαστε.

  Έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια συνεχούς εργασίας με μεράκι, έχουμε καταφέρει να μην είμαστε ακόμα μία μάντρα αυτοκινήτων, αλλά ένας χώρος στον οποίο όχι μόνο θα βρείτε το επόμενο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σας, αλλά θα έχετε την ασφάλεια της καθοδήγησης μας. Σε οποιοδήποτε ζήτημα χρειάζεστε την βοήθεια ενός ειδικού, συστάσεις για συνεργάτες που θέλετε μελλοντικά για οποιαδήποτε βελτίωση ή εργασία που αφορά το όχημα και την απαραίτητη μηχανολογική και γενικότερα τεχνική καθοδήγηση, ώστε να είστε έτοιμοι και “διαβασμένοι”, κατά την συντήρηση του αυτοκινήτου σας, χωρίς να χαλάτε άσκοπα χρήματα και χρόνο.

  Συνεχίζοντας στο σήμερα:

  Αν ψάχνετε μια σοβαρή έκθεση αυτοκίνητων που να συμμερίζεται τις ανάγκες σας και όχι μία ακόμα μάντρα, είστε στο σωστό μέρος. Σημασία για εμάς, έχει να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

0
Χρόνια εμπειρίας
0
Καταστήματα
0
Ετοιμοπαράδοτα οχήματα

Έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια συνεχούς εργασίας με μεράκι, έχουμε καταφέρει να μην είμαστε ακόμα μία μάντρα αυτοκινήτων, αλλά ένας χώρος στον οποίο όχι μόνο θα βρείτε το επόμενο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σας, αλλά θα έχετε την ασφάλεια της καθοδήγησης μας. Σε οποιοδήποτε ζήτημα χρειάζεστε την βοήθεια ενός ειδικού, συστάσεις για συνεργάτες που θέλετε μελλοντικά για οποιαδήποτε βελτίωση ή εργασία που αφορά το όχημα και την απαραίτητη μηχανολογική και γενικότερα τεχνική καθοδήγηση, ώστε να είστε έτοιμοι και “διαβασμένοι”, κατά την συντήρηση του αυτοκινήτου σας, χωρίς να χαλάτε άσκοπα χρήματα και χρόνο.

…συνεχίζοντας στο σήμερα:

Αν ψάχνετε μια σοβαρή έκθεση αυτοκίνητων που να συμμερίζεται τις ανάγκες σας και όχι μία ακόμα μάντρα, είστε στο σωστό μέρος.

Σημασία για εμάς, έχει να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

σε σχέση με απλές μάντρες αυτοκινήτων?

Άμεση αγορά μετρητοίς

Ο πιο γρήγορος τρόπος για την πώληση του μεταχειρισμένου σας, που μπορείτε να επιλέξετε. Αγοράσουμε το αυτοκίνητο σας άμεσα, ξεκάθαρα και προπάντων μετρητοίς στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Value for money αυτοκίνητα

Φροντίζουμε πάντα τα αυτοκίνητα μας, να είναι τα φθηνότερα της αγοράς, δεδομένου πάντα των χιλιομέτρων, χρονολογίας, γενικότερης κατάστασης και ιστορικού συντήρησης. Φθηνότερο ίσως βρεθεί, φθηνότερο και καλύτερο, με τίποτα.

Χρηματοδότηση

Δανειοδοτούμε το αυτοκίνητο της επιλογής σας σε ανταγωνιστικά επιτόκια έως 72 δόσεις, από 0% προκαταβολή.

Δυνατότητα εγγύησης μηχανικών μερών

Σας δίνουμε την δυνατότητα εγγύησης σε κινητήρα και ηλεκτρολογικά, ώστε να είστε 100% ασφαλείς, ακόμη και μετά την αγορά!

Ειδικές παραγγελίες

Πέρα από τα αυτοκίνητα που ήδη βρίσκονται στο stock εμπόρευμα μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε ακριβώς το μοντέλο που ψάχνετε, μέσω ειδικής παραγγελίας μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με πολύ αναλυτικό τεχνικό έλεγχο (φανοποιεία, μηχανολογικά, ιστορικό συντήρησης, ΚΤΕΟ), σε τιμές κόστους!

Δεκτός έλεγχος από μηχανικό της επιλογής σας

Είμαστε σίγουροι για την κατάσταση των αυτοκινήτων μας, δεν έχετε λοιπόν παρά να σιγουρευτείτε και εσείς, ελέγχοντας το αυτοκίνητο της επιλογής σας με δικό σας μηχανικό είτε στον χώρο μας, είτε στο συνεργείο της επιλογής σας (ναι, και σε εξουσιοδοτημένο!)

Δυνατότητα εγγύησης χιλιομέτρων

Τα αυτοκίνητα μας, συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση γνήσιων χιλιομέτρων. Πείτε όχι, σε μη εγγυημένες επιλογές.

Εμπειρία και τεχνογνωσία πολλών ετών

Όντας στον χώρο του μεταχειρισμένου από το ΄86, αναγνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες των καταναλωτών αλλά και των ίδιων των αυτοκινήτων και εκτελούμε άριστα, κάθε γραφειοκρατική διαδικασία. συμβουλευτείτε μας, για οποιαδήποτε απορία έχετε γύρω από το αυτοκίνητο.

Ατρακάριστα αυτοκίνητα με γραπτή εγγύηση

Τα αυτοκίνητα μας συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση ατρακάριστου αυτοκινήτου. 100% ασφάλεια, για 100% σιγουριά.

Ειδικές εκπτώσεις

Επωφεληθείτε όλες τις κρατικές εκπτώσεις που δικαιούστε. Τρίτεκνοι, πολύτεκνοι και ΑΜΕΑ, δικαιούνται υπό προϋποθέσεις, να μην πληρώσουν το τέλος ταξινόμησης. Ακόμη, επιχειρήσεις "Rent a car", επωφεληθείτε ειδικές τιμές, σε αγορά πακέτου αυτοκινήτων.

Eγγυημένα
μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Όταν λέμε τα καλύτερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, το εννοούμε, μα πάνω απ'όλα μπορούμε να το εγγυηθούμε!

  • Εγγύηση γνήσιων χιλιομέτρων: Όλα τα αυτοκίνητα μας ελέγχονται διεξοδικά ως προς την εγκυρότητα των αναγραφόμενων χιλιομέτρων στο κοντέρ. Πέρα από το γεγονός ότι προμηθευόμαστε οχήματα από τις πιο αξιόπιστες πηγές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προμηθευτές και ιδιώτες, τα αυτοκίνητα μας ελέγχονται με διαγνωστικό που επικοινωνεί με τους ηλεκτρονικούς εγκεφάλους του αυτοκινήτου. Επίσης γίνετε διασταύρωση στοιχείων και ιστορικού με την εκάστοτε επίσημη αντιπροσωπεία. Τα αυτοκίνητα μας είναι αυτοκίνητα με ταυτότητα.
  • Εγγύηση ατρακάριστου: Εξίσου μεγάλης σημασίας και βασική μας προϋπόθεση, να μην έχει τρακάρει ποτέ και κανένα από τα οχήματα μας. Ελέγχουμε διεξοδικά τον κορμό / σασί του αυτοκινήτου για τυχόν παραμορφώσεις. Πέρα από τυχόν μικροδιορθωτικές βαφές, για επιδιόρθωση κάποιας ασήμαντης λακκούβας ή γρατζουνιάς, όπως είναι λογικό, τα αυτοκίνητα μας είναι εντελώς ατρακάριστα.
  • Δυνατότητα ελέγχου, πριν την αγορά και εγγύησης μηχανής / ηλεκτρικού συστήματος: Μπορείτε να αγοράσετε εγγύηση έως 2 χρόνια μεγάλης εταιρείας εγγυήσεων που αναλαμβάνουν εξολοκλήρου την εξυπηρέτηση σας. Μην πέσετε στην παγίδα των δωρεάν εγγυήσεων όπου στα ψιλά γράμματα γίνετε αποποίηση όλων των ευθυνών. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε το όχημα που σας ενδιαφέρει οπουδήποτε θελήσετε πριν την αγορά, αν και πάντα προτείνουμε να είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή αντιπροσωπεία της εκάστοτε μάρκας.

Όπως καταλαβαίνεται, φροντίζουμε για τα οχήματα μας, σαν να ήταν για εμάς! Μετά από πολλά χρόνια στον χώρο, γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις δυσκολίες στην αναζήτηση μεταχειρισμένου οχήματος και φροντίζουμε εμείς στο 100% για εσάς.
Διαβάστε περισσότερα

Το κάνουμε εύκολο

parallax Image
parallax Image
Δίπλα σας

Είμαστε δίπλα σας

  • Ειδικές εκπτώσεις
  • Επαγγελματικά & TAXI
Ειδικές εκπτώσεις
about
Τρίτεκνοι, πολύτεκνοι και ΑΜΕΑ

Τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες δικαιούνται απαλλαγή από τους δασμούς εισαγωγής μεταχειρισμένου από Ευρωπαϊκή χώρα στην Ελλάδα, για μη ταξινομημένα οχήματα. Αυτό το χρηματικό ποσό, αναλόγως το όχημα, μπορεί να είναι και μερικές χιλιάδες ευρώ. Η έκπτωση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά, πλην των περιπτώσεων όπου τρίτεκνη οικογένεια αποκτά 4ο τέκνο. Όλα τα τέκνα θα πρέπει να είναι έως 18 ετών ή όσα δεν είναι, να φοιτούν σε πανεπιστήμιο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΑΜΕΑ με δηλωμένη από το ΚΕΠΑ αναπηρία, τέτοια, ώστε να επιτρέπει την αγορά αυτοκινήτου ως αναπηρικό, δικαιούνται απαλλαγή των δασμών εισαγωγής του οχήματος αλλά και απαλλαγή των τελών κυκλοφορίας (ατέλεια).

Επαγγελματικά & TAXI
about
Επαγγελματικά

Αν η επιχείρηση σας έχει ανάγκη από αξιόπιστους συνεργάτες, ξεκινήστε από το επαγγελματικό σας όχημα. Επικοινωνήστε μαζί μας για κλούβες, βανάκια, ψυγεία, επαγγελματικά τύπου ΙΧ χωρίς πίσω καθίσματα, μεικτής χρήσης, L1/2/3, H1/2/3. Δείτε όλα τα ετοιμοπαράδοτα επαγγελματικά οχήματα εδώ.

TAXI

Στο στόλο μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε TAXI. Επίσης, πολλά από τα οχήματά μας μετατρέπονται άμεσα και για αυτή τη χρήση. Ρωτήστε μας για αυτό που σας ενδιαφέρει.

Δεν βρίσκετε το αυτοκίνητο που ψάχνετε ;

Πέρα από τα αυτοκίνητα που ήδη βρίσκονται στο stock εμπόρευμα μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε ακριβώς το μοντέλο που ψάχνετε, μέσω ειδικής παραγγελίας μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Ισχύει για:

  • Iδιώτες / Κάντε ειδική παραγγελία ακριβώς το μοντέλο αυτοκινήτου, που σας εξυπηρετεί.
  • Πολύτεκνους – Τρίτεκνους – ΑΜΕΑ / Για να μην υπάρχει η πίεση του χρόνου ως προς την λήξη της περιόδου ισχύος της έκπτωσης μη πληρωμής τέλους ταξινόμησης, μπορεί να γίνει ειδική παραγγελία. Δείτε εδώ, αν δικαιούστε την μη πληρωμή τέλους ταξινόμησης
  • Ενοικιάσεις αυτοκινήτων – Εταιρίες rent a car / Mαζικές παραγγελίες για ανανέωση του στόλου σε προνομιακές τιμές.
  • ΤΑΞΙ / Κάντε ειδική παραγγελία ακριβώς το μοντέλο αυτοκινήτου, που σας εξυπηρετεί για ΤΑΞΙ.

Επισκεφθείτε ένα από τα κατάστημα μας για συγκεκριμένες πληροφορίες.

 
 

Απαραίτητα έγγραφα για την πώληση
του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας.

Για να δείτε αν η άδεια κυκλοφορίας σας, φέρει παρακράτηση κυριότητας, κοιτάξτε στο πεδίο “Παρατηρήσεις” στο πίσω μέρος της άδειας.

* Η άρση παρακράτησης δεν είναι απαραίτητη για την απλή εκτίμηση του αυτοκινήτου σας *

Πως κάνω άρση παρακράτησης, ώστε να μπορέσω να πουλήσω το αυτοκίνητο μου?

Σε περίπτωση που είχατε λάβει χρηματοδότηση διατραπεζικά, πρέπει να ζητήσετε από την εκάστοτε τράπεζα, βεβαίωση εξόφλησης για την εμπορία από την οποία αγοράσατε το όχημα. Αυτή η βεβαίωση, θα πρέπει να προσκομιστεί στην εμπορία, είτε μέσω εσάς με το πρωτότυπο έγγραφο, είτε με αποστολή του εγγράφου απευθείας από την τράπεζα στην εμπορία. Τέλος, η εμπορία με αυτή τη βεβαίωση, πρέπει να σας εκδώσει μία υπεύθυνη δήλωση, με την οποία μπορείτε και μόνοι σας να κάνετε άρση παρακράτησης στην περιφέρεια/Υπ. μεταφορών.

Βιβλία manual, service, τιμολόγια εργασιών και οποιουδήποτε άλλου είδους ιστορικό συντήρησης.

Όσα δελτία ΚΤΕΟ έχετε κρατήσει, με απαραίτητο το πιο πρόσφατο – τελευταίο.

Για την διαδικασία της μεταβίβασης, θα χρειαστούμε κάποιες υπεύθυνες δηλώσεις. Οι υπεύθυνες δηλώσεις μπορούν να γίνουν με τον παλιό τρόπο, σε πρωτότυπο έγγραφο με γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ / αστυνομικό τμήμα ή μέσω του gov.gr πατώντας εδώ.

Ζητήστε μας τα κείμενα, τα οποία θα αναγράφονται στις υπεύθυνες δηλώσεις.

Την λαμβάνετε είτε από την εφορία που ανήκετε, αναφέροντας ότι θέλετε να πουλήσετε το αυτοκίνητο σας ή την εκτυπώνετε από το σπίτι σας μέσω gov.gr πατώντας εδώ 

Κλειδιά συναγερμού ή οποιοδήποτε κλειδί αφορά το αυτοκίνητο.

Σύγκρινε Οχήματα