Πώληση του αυτοκινήτου σας

Θέλετε να πουλήσετε το μεταχειρισμένο
αυτοκίνητο σας ;

Αν ναι, επισκεφθείτε ένα από τα κατάστημά μας, εμείς θα το εκτιμήσουμε εκείνη τη στιγμή και θα λάβετε σύντομα προσφορά για το αυτοκίνητο σας.

  Για την ακριβή εκτίμηση του αυτοκινήτου σας, ελάτε με αυτό κρατώντας μαζί σας και τα 3 βασικά έγγραφά του, άδεια κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ, και όλα όσα αποδεικτικά τεχνικής συντήρησης του, υπάρχουν.

  Σε περίπτωση αποδοχής της προσφοράς, η διατραπεζική πληρωμή γίνετε ταυτόχρονα με την παράδοση του οχήματος σας. Επίσης, η διαδικασία μεταβίβασης, διεκπεραιώνεται εξολοκλήρου από εμάς εντός 24 ωρών.

Λάβετε υπόψη:

  • Μπορείτε να ανταλλάξετε το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο με άλλο. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.
  • Όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την διαδικασία μεταβίβασης στο τέλος αυτής της σελίδας.
  • Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την άρση παρακράτησης.
  • Αναλαμβάνουμε να εξοφλήσουμε οποιαδήποτε οφειλή βαραίνει το αυτοκίνητό σας, όπως τραπεζικά χρέη, τέλη κυκλοφορίας και άλλες οφειλές.

Το κάνουμε εύκολο

parallax Image
parallax Image

Για προσφορά καλέστε στο:

Κατάστημα
Χαλανδρίου

Κατάστημα
Περιστερίου

Απαραίτητα έγγραφα για την εκτίμηση και
πώληση του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας.

Για να δείτε αν η άδεια κυκλοφορίας σας, φέρει παρακράτηση κυριότητας, κοιτάξτε στο πεδίο “Παρατηρήσεις” στο πίσω μέρος της άδειας.

* Η άρση παρακράτησης δεν είναι απαραίτητη για την απλή εκτίμηση του αυτοκινήτου σας *

Πως κάνω άρση παρακράτησης, ώστε να μπορέσω να πουλήσω το αυτοκίνητο μου?

Σε περίπτωση που είχατε λάβει χρηματοδότηση διατραπεζικά, πρέπει να ζητήσετε από την εκάστοτε τράπεζα, βεβαίωση εξόφλησης για την εμπορία από την οποία αγοράσατε το όχημα. Αυτή η βεβαίωση, θα πρέπει να προσκομιστεί στην εμπορία, είτε μέσω εσάς με το πρωτότυπο έγγραφο, είτε με αποστολή του εγγράφου απευθείας από την τράπεζα στην εμπορία. Τέλος, η εμπορία με αυτή τη βεβαίωση, πρέπει να σας εκδώσει μία υπεύθυνη δήλωση, με την οποία μπορείτε και μόνοι σας να κάνετε άρση παρακράτησης στην περιφέρεια/Υπ. μεταφορών.

Βιβλία manual, service, τιμολόγια εργασιών και οποιουδήποτε άλλου είδους ιστορικό συντήρησης.

Όσα δελτία ΚΤΕΟ έχετε κρατήσει, με απαραίτητο το πιο πρόσφατο – τελευταίο.

Για την διαδικασία της μεταβίβασης, θα χρειαστούμε κάποιες υπεύθυνες δηλώσεις. Οι υπεύθυνες δηλώσεις μπορούν να γίνουν με τον παλιό τρόπο, σε πρωτότυπο έγγραφο με γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ / αστυνομικό τμήμα ή μέσω του gov.gr πατώντας εδώ.

Ζητήστε μας τα κείμενα, τα οποία θα αναγράφονται στις υπεύθυνες δηλώσεις.

Την λαμβάνετε είτε από την εφορία που ανήκετε, αναφέροντας ότι θέλετε να πουλήσετε το αυτοκίνητο σας ή την εκτυπώνετε από το σπίτι σας μέσω gov.gr πατώντας εδώ 

Κλειδιά συναγερμού ή οποιοδήποτε κλειδί αφορά το αυτοκίνητο.

Σύγκρινε Οχήματα