Πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα για ιδιώτες.

Super minis, hatchback, SUV, station wagon, minibus, 7θέσια, αυτόματα. Όλες οι κατηγορίες εδώ.

Μεταχειρισμένα επαγγελματικά αυτοκίνητα

Κλούβες, βανάκια, ψυγεία, τύπου ΙΧ χωρίς πίσω καθίσματα, μεικτής χρήσης, L1/2/3, H1/2/3

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα για χρήση ΤΑΞΙ

Προτεινόμενα οχήματα για ΤΑΧΙ. Υπάρχουν και άλλα οχήματα του στόλου μας που μπορούν να μετατραπούν σε ΤΑΧΙ. Ρωτήστε μας για αυτό που σας ενδιαφέρει.
(Τα οχήματα της παρακάτω λίστας, τα οποία δεν έχουν βαφεί κίτρινα, μπορούν να αγοραστούν και για ιδιωτική χρήση.)

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα κατάλληλα για εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων

Τα παρακάτω οχήματα προτείνονται για εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Εκπτώσεις σε αγορά πακέτου, για εταιρείες Rent a Car.
**Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ ως ενοικιαζόμενα, απλώς προτείνονται για αυτή τη χρήση. Μπορούν να αγοραστούν και για ιδιωτική χρήση.**

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με δόσεις μέσω τραπέζης

από 0% προκαταβολή και έως 72 μήνες!

Συμβουλευτείτε μας για την δανειοδότηση του νέου σας μεταχειρισμένου αυτοκίνητου! Μπορείτε να λάβετε δάνειο για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, από 0% προκαταβολή και έως 72 μήνες, μέσω Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και TBI Bank.

Δυνατότητα ελέγχου των οχημάτων πριν την αγορά σε συνεργείο της επιλογής σας

προτείνουμε πάντα να πραγματοποιείτε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή αντιπροσωπεία.

Για τον καλύτερο έλεγχο του οχήματος που σας ενδιαφέρει, προτείνουμε πάντα έλεγχο αγοράς σε αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εκάστοτε μάρκας. Έτσι, μπορεί να ελεγχθεί συνολικά το όχημα (μηχανικά, φανοποιικά, ηλεκτρολογικά με το επίσημο διαγνωστικό εγκεφάλου και το ιστορικό/service) με την επίσημη υπογραφή της εκάστοτε εταιρείας. Διαλέξτε εσείς το συνεργείο ελέγχου και πηγαίνουμε εμείς το όχημα.

Εγγυημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Όταν λέμε τα καλύτερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, το εννοούμε, μα πάνω απ'όλα μπορούμε να το εγγυηθούμε!
  • Εγγύηση γνήσιων χιλιομέτρων: Όλα τα αυτοκίνητα μας ελέγχονται διεξοδικά ως προς την εγγυρότητα των αναγραφομένων χιλιομέτρων στο κοντέρ. Πέρα από το γεγονός ότι προμηθευόμαστε οχήματα από τις πιο αξιόπιστες πηγές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προμηθευτές και ιδιώτες, τα αυτοκίνητα μας ελέγχονται με διαγνωστικό που επικοινωνεί με τους ηλεκτρονικούς εγκεφάλους του αυτοκινήτου. Επίσης γίνετε διασταύρωση στοιχείων και ιστορικού με την εκάστοτε επίσημη αντιπροσωπεία. Τα αυτοκίνητα μας είναι αυτοκίνητα με ταυτότητα.
  • Εγγύηση ατρακάριστου: Εξίσου μεγάλης σημασίας και βασική μας προυπόθεση, να μην έχει τρακάρει ποτέ και κανένα από τα οχήματα μας. Ελέγχουμε διεξοδικά τον κορμό / σασί του αυτοκινήτου για τυχόν παραμορφώσεις. Πέρα απο τυχόν μικροδιορθωτικές βαφές, για επιδιόρθωση κάποιας ασήμαντης λακκούβας ή γρατζουνιάς, όπως είναι λογικό, τα αυτοκίνητα μας είναι εντελώς ατρακάριστα.
  • Δυνατότητα ελέγχου, πριν την αγορά και εγγύησης μηχανής / ηλεκτρικού συστήματος: Μπορείτε να αγοράσετε εγγύηση έως 2 χρόνια μεγάλης εταιρείας εγγυήσεων που αναλαμβάνουν εξολοκλήρου την εξυπηρέτηση σας. Μην πέσετε στην παγίδα των δωρεάν εγγυήσεων όπου στα ψιλά γράμματα γίνετε αποποίηση όλων των ευθηνών. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε το όχημα που σας ενδιαφέρει οπουδήποτε θελήσετε πριν την αγορά, αν και πάντα προτείνουμε να είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή αντιπροσωπεία της εκάστοτε μάρκας.

 

Όπως καταλαβαίνεται, φροντίζουμε για τα οχήματα μας, σαν να ήταν για εμάς! Μετά από πολλά χρόνια στον χώρο, γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις δυσκολίες στην αναζήτηση μεταχειρισμένου οχήματος και φροντίζουμε εμείς στο 100% για εσάς.

Ειδικές εκπτώσεις σε τρίτεκνους, πολύτεκνους και ΑΜΕΑ

Επωφεληθείτε τις κρατικές εκπτώσεις, ρωτήστε μας για ποία αυτοκίνητα ισχύουν.
  • Τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες δικαιούνται απαλλαγή από τους δασμούς εισαγωγής μεταχειρισμένου από Ευρωπαϊκή χώρα στην Ελλάδα, για μη ταξινομημένα οχήματα. Αυτό το χρηματικό ποσό, αναλόγως το όχημα, μπορεί να είναι και μερικές χιλιάδες ευρώ. Η έκπτωση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά, πλην των περιπτώσεων όπου τρίτεκνη οικογένεια αποκτά 4ο τέκνο. Όλα τα τέκνα θα πρέπει να είναι έως 18 ετών ή όσα δεν είναι, να φοιτούν σε πανεπιστήμιο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

  • ΑΜΕΑ με δηλωμένη από το ΚΕΠΑ αναπηρία, τέτοια, ώστε να επιτρέπει την αγορά αυτοκινήτου ως αναπηρικό, δικαιούνται απαλλαγή των δασμών εισαγωγής του οχήματος αλλά και απαλλαγή των τελών κυκλοφορίας (ατέλεια).
Σύγκρινε Οχήματα