Αγορά αυτοκινήτων μετρητοίς

Αγορά αυτοκινήτων μετρητοίς

Θέλετε να πουλήσετε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σας ;

Αν πουλάτε το αυτοκίνητό σας, είναι έως 15 ετών και ατρακάριστο, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το  κατάστημά μας. Θα το εκτιμήσουμε άμεσα και μπορούμε να σας εξοφλήσουμε αμέσως και μετρητοίς.

Απαραίτητα για την εκτίμηση του αυτοκινήτου σας, είναι η φυσική παρουσία του οχήματος για τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο, η άδεια κυκλοφορίας του, το ΚΤΕΟ και όλα τα συνοδευτικά πιστοποιητικά επισκευών και εργασιών του αυτοκινήτου ή οτιδήποτε άλλο αφορά το ιστορικό του οχήματος.

Η διεκπεραίωση των μεταβιβάσεων γίνεται από εμάς άμεσα και αξιόπιστα, ακόμη και την ίδια μέρα.

Τέλος, αναλαμβάνουμε να εξοφλήσουμε οποιαδήποτε οφειλή βαραίνει το αυτοκίνητό σας (τράπεζες, τέλη κυκλοφορίας και άλλες οφειλές).

Θέλω να πουλήσω το αυτοκίνητο μου σε μάντρα.

Αγοράζουμε μετρητοίς:

Έφτασε η στιγμή να πουλήσετε το αυτοκίνητο σας ή να το ανταλλάξετε με κάποιο μεταχειρισμένο ή καινούριο αυτοκίνητο?
Μπορούμε να το αγοράσουμε άμεσα, γρήγορα και προπάντων μετρητοίς στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Επισκεφτείτε το κατάστημα μας για:

  • Nα εκτιμήσουμε το αυτοκίνητό σας
  • Nα πάρετε αμέσως την προσφορά μας
  • Nα πληρωθείτε άμεσα και μετρητοίς

Επίσης, διεκπεραιώνουμε εμείς γρήγορα και αξιόπιστα τη μεταβίβαση και αναλαμβάνουμε να εξοφλήσουμε οποιαδήποτε οφειλή βαραίνει το αυτοκίνητό σας (τράπεζες, τέλη κυκλοφορίας και άλλες οφειλές).

Απαραίτητα για την εκτίμηση του αυτοκινήτου σας, είναι η φυσική παρουσία του οχήματος για τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο, η άδεια κυκλοφορίας του, το ΚΤΕΟ και όλα τα συνοδευτικά πιστοποιητικά επισκευών και εργασιών του αυτοκινήτου ή οτιδήποτε άλλο αφορά το ιστορικό του οχήματος.

Στην Askianakis Auto, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξετάσετε όλες τις επιλογές σας. 34 Χρόνια στην αγορά των αυτοκινήτων, σημασία για εμάς έχει να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Για προσφορά καλέστε στο:

Κατάστημα Περιστερίου:

Κατάστημα Χαλανδρίου:

Προετοιμασία για την πώληση του αυτοκινήτου σας

Απαραίτητα έγγραφα για την πώληση
του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας.

Για να δείτε αν η άδεια κυκλοφορίας σας, φέρει παρακράτηση κυριότητας, κοιτάξτε στο πεδίο “Παρατηρήσεις” στο πίσω μέρος της άδειας.

* Η άρση παρακράτησης δεν είναι απαραίτητη για την απλή εκτίμηση του αυτοκινήτου σας *

Πως κάνω άρση παρακράτησης, ώστε να μπορέσω να πουλήσω το αυτοκίνητο μου?

Σε περίπτωση που είχατε λάβει χρηματοδότηση διατραπεζικά, πρέπει να ζητήσετε από την εκάστοτε τράπεζα, βεβαίωση εξόφλησης για την εμπορία από την οποία αγοράσατε το όχημα. Αυτή η βεβαίωση, θα πρέπει να προσκομιστεί στην εμπορία, είτε μέσω εσάς με το πρωτότυπο έγγραφο, είτε με αποστολή του εγγράφου απευθείας από την τράπεζα στην εμπορία. Τέλος, η εμπορία με αυτή τη βεβαίωση, πρέπει να σας εκδώσει μία υπεύθυνη δήλωση, με την οποία μπορείτε και μόνοι σας να κάνετε άρση παρακράτησης στην περιφέρεια/Υπ. μεταφορών.

Βιβλία manual, service, τιμολόγια εργασιών και οποιουδήποτε άλλου είδους ιστορικό συντήρησης.

Όσα δελτία ΚΤΕΟ έχετε κρατήσει, με απαραίτητο το πιο πρόσφατο – τελευταίο.

Για την διαδικασία της μεταβίβασης, θα χρειαστούμε κάποιες υπεύθυνες δηλώσεις. Οι υπεύθυνες δηλώσεις μπορούν να γίνουν με τον παλιό τρόπο, σε πρωτότυπο έγγραφο με γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ / αστυνομικό τμήμα ή μέσω του gov.gr πατώντας εδώ.

Ζητήστε μας τα κείμενα, τα οποία θα αναγράφονται στις υπεύθυνες δηλώσεις.

Την λαμβάνετε είτε από την εφορία που ανήκετε, αναφέροντας ότι θέλετε να πουλήσετε το αυτοκίνητο σας ή την εκτυπώνετε από το σπίτι σας μέσω gov.gr πατώντας εδώ 

Κλειδιά συναγερμού ή οποιοδήποτε κλειδί αφορά το αυτοκίνητο.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καλέστε στο 2105780849

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σύγκρινε Οχήματα